prev next

Verbod stroom- en prikbanden bij hondensport.

29 april 2020

Prikbanden, welke gebruikt werden bij de africhting van honden zijn reeds sinds 01 juli 2018 verboden. Voor stroombanden gaat dit verbod in op 01 juli 2020. Meer informatie kunt u vinden op de website van de VDH en Rijksoverheid.

Corona-update VDH Nederland 22 april 2020

22 april 2020

Via deze link treft u de tekst aan van de Corona update van de VDH Nederland

Vanzelfsprekend nemen wij als VDH De Grensstreek dit beleid over. Evenementen en trainingen vinden niet plaats. Het is verder niet toegestaan om zich met meer dan 2 personen op onze trainingslocatie veld te bevinden. Te allen tijde dient een onderlinge afstand van minimaal anderhalve meter in acht genomen te worden.

Lees meer!


PAK 2020 gaat niet door!

19 maart 2020

Het hoofdbestuur van de VDH heeft besloten alle PAK's van heel Nederland te annuleren.

Dit betekend, dat alle extra trainingsdagen vervallen. Op dit moment is er nog een stop in de trainingen en de evenementen. Zo gauw hier verandering in komt laten wij u dat weten.

Trainingsdag PAK 4 april gaat NIET door!

17 maart 2020

In verband met de maatregelen betreffende het voorkomen van de verspreiding van het Corona virus is besloten de trainingsdag op 4 april NIET door te laten gaan.
Onder voorbehoud wordt deze dag verplaatst naar 11 april 2020.

Trainingen opgeschort.

16 maart 2020

Gezien de maatregelen die ons kabinet heeft opgelegd om de verspreiding van het Corona virus in te dammen zijn de trainingen in ieder geval tot en met 6 april 2020 opgeschort door het bestuur van De Grensstreek.

RH Seminar met Espero afgelast ivm Corona virus.

12 maart 2020

Het reddingshonden seminar dat dit weekend, van vrijdagavond 13 maart tot zondag 15 maart, gehouden zou worden op het terrein van De Grensstreek is afgelast in verband met het Corona virus. Het risico dat een deelnemer in contact is geweest met een besmette persoon kon niet uitgesloten worden. We hebben de beslissing genomen het seminar uit te stellen naar een latere datum, als het risico van het verspreiden van het virus niet meer aanwezig is.


Extra intrainingsdag.

05 maart 2020

Omdat Edris Fathi niet kan op de intrainingsdag van 4 april, hebben wij een extra datum vastgezet. Zaterdag 11 april om 13.00 uur komt Edris Fathi. Op deze dag kan iedereen extra intrainen op hem.
Eventuele deelnemers die nog appèl willen doen graag even contact opnemen met Yvonne ten Barge telefoon: 06-38745419.